Taktekking

Taktekking

Våre taktekkere har solid kompetanse og bred erfaring med tekking og sveising av eksponerte tak og membraner

arrow_downward

Protan Entreprenør tilbyr autoriserte taktekkere for tekking av ditt tak.

Våre taktekkere har solid kompetanse og bred erfaring med tekking og sveising av eksponerte tak og membraner, både på nybygg og rehabiliteringsprosjekter.

Taket er byggets femte fasade og svært et viktig element i den totale estetikken. Våre montører sikrer høy kvalitet på ditt tak, både for tette og varige løsninger, og for et sluttresultat som bidrar til å løfte byggets visuelle uttrykk.

Installasjonsmetode avhenger av hva slags materiale man velger for taktekking.

For takbelegg og membraner av PVC bruker vi elektriske sveiseapparater med varmluft for å sveise skjøter. Dette reduserer brannrisikoen både under installasjon og på det ferdige taket, og ikke minst sikrer en miljøvennlig, fossilfri montering. Ved bruk av varmluft kan vi tekke i all slags vær, året gjennom. Derfor kan vi også alltid levere prosjektene til avtalt tid.

Takbelegg og membraner av bitumen (asfalt, takpapp) sveises med åpen flamme. Taktekking med bitumen er en tradisjonell tekkemetode med stabile egenskaper.

Protan Entreprenør tilbyr tjenester for alle typer bygg.

Våre referanseprosjekter omfatter industribygg, offentlige bygg, signalbygg, sportsarenaer, svømmehaller, kjøpesenter og boliger av alle slag, som blokker, bygårder, rekkehus og eneboliger.

Les mer om taktekker- og membrantjenestene vi tilbyr