Både store og små tak trenger ekspertise og erfaring

Både store og små tak trenger ekspertise og erfaring

Protan Entreprenør AS og søsterselskapet Protan Entreprenør Midt-Norge AS utgjør den norske takentreprenørvirksomheten til morselskapet Protan AS.

arrow_downward

Protan Entreprenør er en landsdekkende kjede av takentreprenører med cirka 300 ansatte fordelt på 15 lokasjoner.

Protan Entreprenør AS og søsterselskapet Protan Entreprenør Midt-Norge AS utgjør den norske delen av takentreprenørvirksomheten til morselskapet Protan AS.

Vi har også taktekkerkolleger i de andre skandinaviske landene - Protan Entreprenad AB i Sverige og Skantag AS i Danmark.

Protan Entreprenør AS er eid av Protan AS, som er en internasjonalt anerkjent produsent av membraner til en rekke formål, deriblant miljøvennlig takbelegg med svært lavt CO2-avtrykk og som bidrar til utslippsfrie byggeplasser fordi de sveises med varmluft.

Protan-konsernet er et internasjonalt selskap med norske eiere som totalt teller cirka 900 ansatte i 13 land. Innenfor Protan Group utgjør takentreprise det største forretningsområdet.

Ta kontakt med oss

Du kan sende en generell henvendelse til Protan Entreprenør her.

Finn din nærmeste avdeling

Her finner du kontaktinfo til Protan Entreprenørs avdelinger.

Interessert i å jobbe for Protan Entreprenør?

Vi er alltid på utkikk etter dyktige taktekkere og motiverte lærlinger.

Protan Entreprenør - en trygg og profesjonell partner

Protan Entreprenør er en profesjonell og pålitelig aktør innen taktekking og installasjon av membraner som tar arbeidsmiljø, HMS og kvalitet på alvor.

Sammen med hovedentreprenør og materialleverandører finner vi gode løsninger for taket som sikrer god fremdrift og høy kvalitet i prosjektet. Riktig materialvalg, god planlegging og prosjektering og profesjonell utførelse og prosjektgjennomføring sikrer ikke bare tett tak, men også lang levetid og trygghet for brukerne av bygningen.

Protan Entreprenør AS er ISO-sertifisert (ISO:9001 og ISO:14001), våre avdelinger har sentral godkjenning, er medlem av og oppfyller kravene for byggebransjens leverandørregister Startbank. Vi stiller høye krav til helse, miljø og sikkerhet – vårt interne HMS-slagord er «Alltid trygg».

Last ned sertifikater og dokumentasjon her

ISO:9001 - Protan Entreprenør AS

Last ned
ISO:9001 - Protan Entreprenør AS

ISO:14001 - Protan Entreprenør AS

Last ned

HMS-erklæring - Protan Entreprenør AS

Last ned
HMS-erklæring - Protan Entreprenør AS

Startbank - Protan Entreprenør AS

Last ned
Startbank - Protan Entreprenør AS

Sentral Godkjenning - Protan Entreprenør AS

Last ned
Sentral Godkjenning - Protan Entreprenør AS

Kontaktskjema - Protan Entreprenør