Protan Entreprenør - en trygg og profesjonell partner

Protan Entreprenør - en trygg og profesjonell partner

Sykehus, helsebygg og sykehjem er gjerne komplekse bygg der kritisk infrastruktur i bygget på en eller annen måte blir en del av takflaten.

arrow_downward

Et av de største prosjektene i Protan Entreprenørs historie er oppdraget med å tekke takene på det nye universitetssykehuset i Stavanger (SUS).

Sykehus og helsebygg er ofte komplekse bygg, der mye av bygget kritiske infrastruktur på en eller annen måte blir en del av takflaten.

Heissjakter og ventilasjonsanlegg er ikke bare helt nødvendige installasjoner og avgjørende for effektiv behandling og logistikk, men de krever også ekstra høy kvalitet på taktekkingen og sveising ved gjennomføringene på taket.

Ulike deler av et sykehus kan, som for ishaller og svømmehaller, kreve særskilte takløsninger for å håndtere fuktig luft, varme eller kulde.

Protan Entreprenør - en trygg og profesjonell partner

Protan Entreprenør er en profesjonell og pålitelig aktør innen taktekking og installasjon av membraner som tar arbeidsmiljø, HMS og kvalitet på alvor.

Sammen med hovedentreprenør og materialleverandører finner vi gode løsninger for taket som sikrer god fremdrift og høy kvalitet i prosjektet. Riktig materialvalg, god planlegging og prosjektering og profesjonell utførelse og prosjektgjennomføring sikrer ikke bare tett tak, men også lang levetid og trygghet for brukerne av bygningen.

Protan Entreprenør AS er ISO-sertifisert (ISO:9001 og ISO:14001), våre avdelinger har sentral godkjenning, er medlem av og oppfyller kravene for byggebransjens leverandørregister Startbank. Vi stiller høye krav til helse, miljø og sikkerhet – vårt interne HMS-slagord er «Alltid trygg».

Overvannshåndtering på taket

Protan Entreprenør er Norges mest erfarne taktekkervirksomhet når det gjelder å tekke tak som skal benyttes til overvannshåndtering gjennom vårt tette samarbeid med Protan AS.

Kan tekke i alt slags vær

Ved tekking med takbelegg og membraner av PVC (folie) bidrar vi til å oppfylle kravene til utslippsfri byggeplass, siden disse sveises med elektrisk varmluft. Ved denne sveisemetoden kan vi i praksis tekke tak i all slags vær og uavhengig av årstid - 365 dager i året. Dette bidrar til god fremdrift og lønnsomhet i ethvert byggeprosjekt.

Rehabilitering av tak er både bærekraftig og økonomisk smart

Er taket ditt i ferd med å gå ut på dato? Vi kan tilby en gratis befaring.

Kontaktskjema - Protan Entreprenør