Idrettshaller, svømmehaller og ishaller

Idrettshaller, svømmehaller og ishaller

Høye krav til selve takløsningen på grunn av utfordringer med fuktig, varm og kald luft.

arrow_downward

Idrettshaller, svømmehaller og ishaller krever ikke bare tett tak. De ulike halltypene stiller også høye krav til selve takløsningen på grunn av utfordringer med fuktig, varm og kald luft.

De spesielle forholdene i en svømmehall eller ishall, men også i en vanlig idrettshall med mange mennesker både i aktivitet og som publikum, stiller  derfor høye krav til selve taktekkingen og håndverket med å sveise takbelegg eller membraner, for eksempel knyttet til ventilasjon, lufteanlegg og kjøleanlegg.

Idrettshaller er ofte ikke enkeltstående bygninger, men gjerne en del av større anlegg med skolebygg og andre typer kommunale anlegg og tjenester.

Idrettsbygg som idrettshaller, svømmehaller og ishaller er en type prosjekter vi ofte gjennomfører. Vi har lang erfaring både med nye haller og anlegg, men også med rehabilitering og omtekking av eldre haller hvor tiden er inne for å forlenge takets levetid ytterligere.

Eksempler på idrettsprosjekter

Nye Jordal Amfi, Oslo.
Nye Risenga ishall (Varner Arena), Asker.
Nye Flinthallen / Rema 1000 Arena, Tønsberg.

Protan Entreprenør - en trygg og profesjonell partner

Protan Entreprenør er en profesjonell og pålitelig aktør innen taktekking og installasjon av membraner som tar arbeidsmiljø, HMS og kvalitet på alvor.

Sammen med hovedentreprenør og materialleverandører finner vi gode løsninger for taket som sikrer god fremdrift og høy kvalitet i prosjektet. Riktig materialvalg, god planlegging og prosjektering og profesjonell utførelse og prosjektgjennomføring sikrer ikke bare tett tak, men også lang levetid og trygghet for brukerne av bygningen.

Protan Entreprenør AS er ISO-sertifisert (ISO:9001 og ISO:14001), våre avdelinger har sentral godkjenning, er medlem av og oppfyller kravene for byggebransjens leverandørregister Startbank. Vi stiller høye krav til helse, miljø og sikkerhet – vårt interne HMS-slagord er «Alltid trygg».

Overvannshåndtering på taket

Protan Entreprenør er Norges mest erfarne taktekkervirksomhet når det gjelder å tekke tak som skal benyttes til overvannshåndtering gjennom vårt tette samarbeid med Protan AS.

Kan tekke i alt slags vær

Ved tekking med takbelegg og membraner av PVC (folie) bidrar vi til å oppfylle kravene til utslippsfri byggeplass, siden disse sveises med elektrisk varmluft. Ved denne sveisemetoden kan vi i praksis tekke tak i all slags vær og uavhengig av årstid - 365 dager i året. Dette bidrar til god fremdrift og lønnsomhet i ethvert byggeprosjekt.

Rehabilitering av tak er både bærekraftig og økonomisk smart

Er taket ditt i ferd med å gå ut på dato? Vi kan tilby en gratis befaring.

Les mer om taktekker- og membrantjenestene vi tilbyr

Kontaktskjema - Protan Entreprenør