Skreddersydde løsninger

Skreddersydde løsninger

Skolebygg og undervisningsbygg kommer i mange størrelser og utførelser – fra barnehager og små bygdeskoler til store, komplekse bygningsmasser for høyskoler og universiteter og alt imellom.

arrow_downward

Skoler og barnehager

Når en ny skole eller et nytt undervisningsbygg skal oppføres, vil alltid våre bestillere ha fokus på fremdriften, for å sikre ferdigstillelse til skolestart.

Ved rehabilitering av eksisterende skolebygg vil også skreddersydde løsninger bidra til å forkorte perioden hvor det må arbeides på taket, slik at arbeidene kan foregå i skoleferier med maksimal fremdrift på kortest mulig tid.

Vi har lang erfaring med skoler og undervisningsbygg av alle slag, og er en pålitelig samarbeidspartner innen taktekking og membraninstallasjon.

Eksempler på prosjekter for skole og barnehage

Baglerbyen barnehage, Oslo.
Bamble ungdomsskole, Vestfold-Telemark.
Horten videregående skole (BREEAM-NOR).

Protan Entreprenør - en trygg og profesjonell partner

Protan Entreprenør er en profesjonell og pålitelig aktør innen taktekking og installasjon av membraner som tar arbeidsmiljø, HMS og kvalitet på alvor.

Sammen med hovedentreprenør og materialleverandører finner vi gode løsninger for taket som sikrer god fremdrift og høy kvalitet i prosjektet. Riktig materialvalg, god planlegging og prosjektering og profesjonell utførelse og prosjektgjennomføring sikrer ikke bare tett tak, men også lang levetid og trygghet for brukerne av bygningen.

Protan Entreprenør AS er ISO-sertifisert (ISO:9001 og ISO:14001), våre avdelinger har sentral godkjenning, er medlem av og oppfyller kravene for byggebransjens leverandørregister Startbank. Vi stiller høye krav til helse, miljø og sikkerhet – vårt interne HMS-slagord er «Alltid trygg».

Kan tekke i alt slags vær

Ved tekking med takbelegg og membraner av PVC (folie) bidrar vi til å oppfylle kravene til utslippsfri byggeplass, siden disse sveises med elektrisk varmluft. Ved denne sveisemetoden kan vi i praksis tekke tak i all slags vær og uavhengig av årstid - 365 dager i året. Dette bidrar til god fremdrift og lønnsomhet i ethvert byggeprosjekt.

Overvannshåndtering på taket

Protan Entreprenør er Norges mest erfarne taktekkervirksomhet når det gjelder å tekke tak som skal benyttes til overvannshåndtering gjennom vårt tette samarbeid med Protan AS.

Rehabilitering av tak er både bærekraftig og økonomisk smart

Er taket ditt i ferd med å gå ut på dato? Vi kan tilby en gratis befaring.

Kontaktskjema - Protan Entreprenør