Utnytt takflatene bedre og mer økonomisk

Utnytt takflatene bedre og mer økonomisk

Noen av de største prosjektene Protan Entreprenørs avdelinger har vært med på de siste årene er store sentrallagre for dagligvarekjeder og detaljhandel.

arrow_downward

Europris-sentrallageret utenfor Moss, Rema 1000s nye sentrallager på Vinterbro utenfor Oslo og den pågående oppføringen av et nytt lager- og logistikksenter for netthandelselskapet Oda på Liertoppen er tre gode eksempler. Et annet godt eksempel der Protan Entreprenør har tekket tak på et større lager- og logistikkprosjekt er Posten og Brings nye logistikksenter i Tromsø, som er Nord-Norges største byggeprosjekt innen denne kategorien.

Et typisk trekk ved lagerbygg og logistikkbygg er at de har store og relativt ukompliserte takflater som inviterer til å jobbe smart og effektivt med spesialtilpassede bredder og lenger på takbelegg for å skape maksimal fremdrift og enkel installasjon og taktekking, samtidig som det utføres med høy kvalitet og sikrer lang levetid for taket.

Samtidig ser vi også en trend med at denne typen bygg med fordel kan utnytte takflatene bedre og mer økonomisk, for eksempel ved å løse overvannshåndteringen på taket i stedet for i grunnen, eller å benytte en grønn takløsning med sedum eller skape mer energieffektive bygg ved installere solcelleanlegg på taket.

Protan Entreprenør har lang og grundig erfaring med å løse alle typer tak for lagerbygg og logistikkbygg, enten det er nybygg eller rehabilitering. Å foreta en omtekking av taket kan være en rimelig løsning for å forlenge bygningens levetid og sikre seg mot kostbare og helseskadelige fuktproblemer.

Eksempler på lager og logistikkprosjekter

Rema 1000, Vinterbro.
Posten/Bring, Tromsø.
Europris, Moss.

Rehabilitering av tak er både bærekraftig og økonomisk smart

Er taket ditt i ferd med å gå ut på dato? Vi kan tilby en gratis befaring.

Overvannshåndtering på taket

Protan Entreprenør er Norges mest erfarne taktekkervirksomhet når det gjelder å tekke tak som skal benyttes til overvannshåndtering gjennom vårt tette samarbeid med Protan AS.

Kan tekke i alt slags vær

Ved tekking med takbelegg og membraner av PVC (folie) bidrar vi til å oppfylle kravene til utslippsfri byggeplass, siden disse sveises med elektrisk varmluft. Ved denne sveisemetoden kan vi i praksis tekke tak i all slags vær og uavhengig av årstid - 365 dager i året. Dette bidrar til god fremdrift og lønnsomhet i ethvert byggeprosjekt.

Protan Entreprenør - en trygg og profesjonell partner

Protan Entreprenør er en profesjonell og pålitelig aktør innen taktekking og installasjon av membraner som tar arbeidsmiljø, HMS og kvalitet på alvor.

Sammen med hovedentreprenør og materialleverandører finner vi gode løsninger for taket som sikrer god fremdrift og høy kvalitet i prosjektet. Riktig materialvalg, god planlegging og prosjektering og profesjonell utførelse og prosjektgjennomføring sikrer ikke bare tett tak, men også lang levetid og trygghet for brukerne av bygningen.

Protan Entreprenør AS er ISO-sertifisert (ISO:9001 og ISO:14001), våre avdelinger har sentral godkjenning, er medlem av og oppfyller kravene for byggebransjens leverandørregister Startbank. Vi stiller høye krav til helse, miljø og sikkerhet – vårt interne HMS-slagord er «Alltid trygg».

Kontaktskjema - Protan Entreprenør