Radonsikring

Radonsikring

Våre montører bruker varmluft for å sveise membranen og sikrer en lufttett og sterk radonmembran som forhindrer radongassen å sive inn i bygningen.

arrow_downward

Protan Entreprenør tilbyr autoriserte montører for radonsikring av ditt bygg. Våre montører bruker varmluft for å sveise membranen, og sikrer en lufttett og sterk radonmembran som forhindrer radongassen å sive inn i bygningen.

Radon er en usynlig og luktfri gass som ikke oppdages av sansene våre, men som utgjør et økende helseproblem. Høye konsentrasjoner av radongass er farlig. Det er derfor viktig med radonbeskyttelse av bygninger fra grunnen av.

Radongassen velger minste motstands vei. Derfor er det ekstremt viktig at montering av radonsikring utføres av erfarne og dyktige montører, slik at man oppnår et 100 % tett resultat, både i skjøter og rundt detaljløsninger og anslutninger.

Protan Entreprenør sikrer homogene skjøter med varmluftsveisede omlegg, og tilbyr i tillegg prefabrikkerte detaljer for best resultat. Våre entreprenører kan også prefabrikkere hele membranen tilpasset grunnrisset på bygget for hurtigst mulig fremdrift.

Våre entreprenører legger radonmembran gjennom hele året, i all slags vær, og kan derfor levere prosjektene til avtalt tid.