Offentlige prosjekter

Offentlige prosjekter

Å tekke tak på offentlige bygg tilhører hverdagen for oss i Protan Entreprenør, slik som skoler, idrettshaller, sykehus og andre typer helsebygg, samt bibliotek, kulturhus, rådhus og andre administrasjonsbygninger.

arrow_downward

Stadig strengere krav til miljø og bærekraft

Offentlige bygg som skole, sykehus og nye idrettsanlegg er ofte ambisiøse byggeprosjekter som skal oppfylle stadig strengere miljø- og bærekraftskrav.

Samtidig er det også ofte ønskelig å utnytte takflatene til andre formål – alt fra tradisjonelle takterrasser via lekeplasser og ballbinger til å skulle ha grøntområder eller utnyttes til solenergi eller overvannshåndtering.

Dermed blir det også mer komplekse prosjekter som stiller ekstra store krav til oss som tekker tak og legger membran, og til profesjonell planlegging, god fremdrift og gode, skreddersydde løsninger for materialbruk og installasjon.

Rehabilitering av tak er både bærekraftig og økonomisk smart

Er taket ditt i ferd med å gå ut på dato? Vi kan tilby en gratis befaring.

Protan Entreprenør - en trygg og profesjonell partner

Protan Entreprenør er en profesjonell og pålitelig aktør innen taktekking og installasjon av membraner som tar arbeidsmiljø, HMS og kvalitet på alvor.

Sammen med hovedentreprenør og materialleverandører finner vi gode løsninger for taket som sikrer god fremdrift og høy kvalitet i prosjektet. Riktig materialvalg, god planlegging og prosjektering og profesjonell utførelse og prosjektgjennomføring sikrer ikke bare tett tak, men også lang levetid og trygghet for brukerne av bygningen.

Protan Entreprenør AS er ISO-sertifisert (ISO:9001 og ISO:14001), våre avdelinger har sentral godkjenning, er medlem av og oppfyller kravene for byggebransjens leverandørregister Startbank. Vi stiller høye krav til helse, miljø og sikkerhet – vårt interne HMS-slagord er «Alltid trygg».

Overvannshåndtering på taket

Protan Entreprenør er Norges mest erfarne taktekkervirksomhet når det gjelder å tekke tak som skal benyttes til overvannshåndtering gjennom vårt tette samarbeid med Protan AS.

Kan tekke i alt slags vær

Ved tekking med takbelegg og membraner av PVC (folie) bidrar vi til å oppfylle kravene til utslippsfri byggeplass, siden disse sveises med elektrisk varmluft. Ved denne sveisemetoden kan vi i praksis tekke tak i all slags vær og uavhengig av årstid - 365 dager i året. Dette bidrar til god fremdrift og lønnsomhet i ethvert byggeprosjekt.

Kontaktskjema - Protan Entreprenør