Vår fagkunnskap og erfaring gir deg tryggheten du trenger

Vår fagkunnskap og erfaring gir deg tryggheten du trenger

Protan Entreprenør tar hånd om alle typer prosjekter, fra planlegging til ferdig prosjekt

arrow_downward

Takets funksjon er i stor utvikling. Der det før var døde takflater, har utbyggere, arkitekter og eiendomsbesittere nå for alvor innsett at takflaten med fordel kan utnyttes bedre.

Et tak er ikke lenger bare et tak, det skal ofte benyttes til terrasser og takhager, løse overvannshåndtering eller benyttes til solcelleanlegg. Noen ganger skal flere av disse funksjonene dekkes samtidig.

Å utnytte taket bedre betyr også at det stilles høyere krav til takets ytelse og utføring og estetikk. Det krever mer kompetanse og bedre fagkunnskap av dem som skal tekke takene - altså oss i Protan Entreprenør.

Vi tilbyr tjenester for å installere takbelegg og membraner for mange formål og bruksområder. Tak, membraner, våtrom, terrasse og radonsikring – vår fagkunnskap og erfaring gir deg tryggheten du trenger.

Protan Entreprenør er Norges og Nordens største taktekkervirksomhet. Store og små prosjekter trenger både ekspertise og erfaring. Det har vi i Protan Entreprenør. Under kan du lese mer om de ulike tjenestene vi tilbyr innen taktekking og installasjon av membraner.

Rehabilitering av tak er både bærekraftig og økonomisk smart

Er taket ditt i ferd med å gå ut på dato? Vi kan tilby en gratis befaring.

Ta kontakt med oss

Du kan sende en generell henvendelse til Protan Entreprenør her.

Finn din nærmeste avdeling

Her finner du kontaktinfo til Protan Entreprenørs avdelinger.

Interessert i å jobbe for Protan Entreprenør?

Vi er alltid på utkikk etter dyktige taktekkere og motiverte lærlinger.

Kontaktskjema - Protan Entreprenør