Protan Entreprenør har allsidig kompetanse

Protan Entreprenør har allsidig kompetanse

En klassisk Protan-øvelse er for eksempel IKEA-bygninger over hele verden, der mange av de norske avdelingene er tekket av Protan Entreprenør.

arrow_downward

Det er mange typer prosjekter vi kan sortere under fanen Nærings- og kontorbygg.

Protan Entreprenør har allsidig kompetanse med å tekke tak for det meste av prosjekter som befinner seg i dette segmentet – fra kjøpesenter, bilforretninger og butikklokaler til store og små kontor- og administrasjonsbygninger og andre spesialiserte næringsbygg.

En klassisk Protan-øvelse er for eksempel IKEA-bygninger over hele verden, der mange av de norske avdelingene er tekket av Protan Entreprenør. Et av de mest iøynefallende sett ovenfra er IKEA i Åsane utenfor Bergen, der det er lagt et vakkert grønt tak.

I likhet med mange andre typer bygg er trenden at det stilles stadig større krav til å utnytte takflaten på nærings- og kontorbygg til flere funksjoner, som grønne tak, takterrasser, overvannshåndtering og solenergi. Sammen med hovedentreprenør og materialleverandører finner vi gode løsninger for taket som sikrer god fremdrift og høy kvalitet i prosjektet. Riktig materialvalg, god planlegging og prosjektering og profesjonell utførelse og prosjektgjennomføring sikrer ikke bare tett tak, men også lang levetid og trygghet for brukerne av bygningen.

Eksempler på kontorbygg og næring

Kr. Augusts gate 13, Oslo.
Helgeland Smolt, Tjongsfjorden
Malmporten handelspark, Narvik.
CC Drammen.

Rehabilitering av tak er både bærekraftig og økonomisk smart

Er taket ditt i ferd med å gå ut på dato? Vi kan tilby en gratis befaring.

Ta kontakt med oss

Du kan sende en generell henvendelse til Protan Entreprenør her.

Finn din nærmeste avdeling

Her finner du kontaktinfo til Protan Entreprenørs avdelinger.

Interessert i å jobbe for Protan Entreprenør?

Vi er alltid på utkikk etter dyktige taktekkere og motiverte lærlinger.

Kontaktskjema - Protan Entreprenør