Noen bygg krever ekstra

Noen bygg krever ekstra

Hurtigrutemuseet og SNØ er to av de mest estetisk ambisiøse og krevende prosjektene Protan Entreprenør har vært tak entreprenør på

arrow_downward

Noen bygninger – enten de er oppført av offentlige utbyggere eller av private aktører – kan kreve noe ekstra av takflaten, både når det gjelder materialvalg og selve utførelsen av sveising og taktekking.

To av de mest estetisk ambisiøse og krevende prosjektene Protan Entreprenør har vært takentreprenør på de siste årene er det nye Hurtigrutemuseet i Stokmarknes, der et praktbygg med hvit takmembran og store glassflater pakker inn et pensjonert hurtigruteskip. Det var Protan Entreprenør avdeling Bodø som gjennomførte dette heftige prosjektet, som krevde det ypperste av våre taktekkere. Du kan lese mer om taktekkingen på Hurtigrutemuseet her.

På Lørenskog rett utenfor Oslo ligger SNØ, et enormt innendørs skianlegg som velter ned en skråning som en isbre. Her ønsket arkitektene å skape nettopp dette inntrykket, som ble løst ved å tekke taket med ulike hvit- og grånyanser. Her var det Protan Entreprenørs avdeling i Oslo/Dal som var takentreprenør, og du kan få inntrykk av dimensjonene og hvor krevende det var å tekke tak i nedoverbakke ved å se denne filmen.

 

Protan Entreprenør - en trygg og profesjonell partner

Protan Entreprenør er en profesjonell og pålitelig aktør innen taktekking og installasjon av membraner som tar arbeidsmiljø, HMS og kvalitet på alvor.

Sammen med hovedentreprenør og materialleverandører finner vi gode løsninger for taket som sikrer god fremdrift og høy kvalitet i prosjektet. Riktig materialvalg, god planlegging og prosjektering og profesjonell utførelse og prosjektgjennomføring sikrer ikke bare tett tak, men også lang levetid og trygghet for brukerne av bygningen.

Protan Entreprenør AS er ISO-sertifisert (ISO:9001 og ISO:14001), våre avdelinger har sentral godkjenning, er medlem av og oppfyller kravene for byggebransjens leverandørregister Startbank. Vi stiller høye krav til helse, miljø og sikkerhet – vårt interne HMS-slagord er «Alltid trygg».

Kan tekke i alt slags vær

Ved tekking med takbelegg og membraner av PVC (folie) bidrar vi til å oppfylle kravene til utslippsfri byggeplass, siden disse sveises med elektrisk varmluft. Ved denne sveisemetoden kan vi i praksis tekke tak i all slags vær og uavhengig av årstid - 365 dager i året. Dette bidrar til god fremdrift og lønnsomhet i ethvert byggeprosjekt.

Kontaktskjema - Protan Entreprenør