Taktekker Pawel tar mesterbrev

Pawel Czynsz (37) er en av taktekkerveteranene i Protan Entreprenørs Rogaland-avdeling, hvor han har jobbet siden høsten 2007. Den dyktige basen har nettopp gått løs på det to år lange mesterbrevløpet med støtte fra LOs utdanningsfond.

Utvikling og foredling av kompetansen hos medarbeidere vil alltid være et viktig mål i Protans selskaper. Hos Protan Entreprenør i Rogaland går taktekker Pawel Czynsz foran som et flott eksempel.

Pawel Czynsz (37) er en av taktekkerveteranene i Protan Entreprenørs Rogaland-avdeling, hvor han har jobbet siden høsten 2007. Den dyktige basen har nettopp gått løs på det to år lange mesterbrevløpet med støtte fra LOs utdanningsfond.

– Jeg har det i meg at jeg alltid vil videre, vil alltid bli bedre, ja egentlig vil jeg rett og slett være best, sier Pawel til FriFagbevegelse.no, som nylig intervjuet ham om videreutdanning, karriere og viktigheten av språkopplæring.

- Løfter oss på alle plan

Regionsjef Frank Michael Jensen er stolt og glad for at medarbeidere er motivert til å utvikle seg videre.

- Alle slike kompetanseøkninger har en stor verdi for Protan Entreprenør, enten det handler om å ta fagbrev eller mesterbrev. Sterk faglig kompetanse blant tekkerne løfter oss på alle plan, både ute på taket og i relasjon med kundene våre. Vi lever av kompetanse, kvalitet og effektivitet, sier Jensen.

Det største prosjektet for Protan Entreprenør Rogaland akkurat nå er det nye universitetssykehuset på Ullandhaug i Stavanger. Det er et milliardprosjekt som sprenger de fleste rekorder. Det er Protan Entreprenørs største enkeltprosjekt noensinne målt i kroner – 32 millioner. Før avdelingen i april neste år gyver løs på de 20.000 kvadratmeterne med tak, jobber de nå med membranlegging på og under bakkenivå på sykehustomta.

- Et forbilde

- Pawel er et flott forbilde i vår organisasjon. Vi ønsker å oppmuntre våre medarbeidere til å utvikle seg og lære mer. Det er aldri for sent å fylle på med kunnskap og kompetanse, det er viktig både personlig og for oss som selskap, sier Pernilla Rosenquist, som er direktør for mennesker og kommunikasjon i Protan AS.

Klikk er for å få vite mer om taktekkeryrket og karrieremuligheter i Protan Entreprenør.

Les hele artikkelen om Pawel hos Fri Fagbevegelse her.

Kontakt oss for mer informasjon

Protan Entreprenør har kontorer fordelt i hele landet. I hvilken avdeling er du interessert i å jobbe?